Sider

onsdag den 4. april 2012

ene-børn

Det ene barn sidder på Ærø. Ovenpå en traktor. Undtagen når han står af for at hoppe i trampolin, spise muffins, ostehapser eller drikke Ribena.
Og han hygger sig - og har ikke tænkt sig at komme hjem imorgen og siger "jaja..." når jeg siger at vi ses på fredag...("blabla" tænker han sikkert om min talestrøm i telefonen...).


Det andet barn er dermed blevet enebarn for en stund. Hun blev røvsur da storebror stak afsted. Op i lejligheden efter at ha' vinket (- dvs. jeg vinkede og Frederikke slog mig...) hvor hun smed rundt med al legetøjet i 10min. Der var en masse, som skulle ud.
Derefter har der ikke været noget. Hun leder ikke efter ham, men råhygger og rånyder at der er plads til hende. Og når der lige pludselig ikke er en råbende storebror, så kommer alle de fine nuancer i hendes væremåde...Hun er meget finmotorisk, har bestemt en mening om hvordan tingene skal være og stå, hvad hun vil lege med, etc. Det er helt fantastisk at opleve...og hun kører rundt med os...


I går var der Kinder påskeægs jagt i Frederiksberg Have. Afsted sammen med Martin og på jagt efter elefanter og påskeæg. Hun styrer fint showet, hvis hun får lov!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar