Sider

mandag den 23. april 2012

Bryster...

Jeg er ret vild med Anne Sax. Det er ingen hemmelighed. Det er en skøn, skøn butik, som hun har...med lækkert (under)tøj og fantastisk service! Alle mine bh'er kommer derinde fra, og jeg kunne aldrig drømme om at betro mine bryster til andre end hende (og Martin...).
Hvis du mangler støtte - gå derind! Hvis du stadig leder efter den bedste sports-bh ever - gå derind! Bare gå derind...

Hun er også et meget godt menneske, og lige nu samler hun brugte bh'er ind - og du får rabat i bytte for den Triumph, som du har liggende i skuffen og aldrig bruger. Det er fantastisk!

Så afsted, afsted!

Lånt fra Anne Sax:

Måske var du med sidste forår, da jeg kørte kampagnen “Velgørenhed og rabat”?


Det var en stor succes. Jeg indsamlede 490 bh´er i samarbejde med Røde Kors til kvinder i nødramte områder. Jeg er blevet spurgt om jeg ikke vil gentage succesen, så flere kan få ryddet op i lingeriskuffen og donere deres bh´er. Og jo - det vil jeg gerne.
Nu har du muligheden for at være med igen. Hvis du har bh´er liggende i skuffen, som du inders inde godt ved, at du ikke får brugt, så er det nu, du skal rydde op.

Donér din bh

Du kan i perioden 16.-30. april 2012 donere dine bh´er, til kvinder i nødramte områder, ved at aflevere dem i min butik.
Og du bliver belønnet med 100 kr i rabat på hver ny bh du køber, forudsat, at du donerer en gammel.


Regnestykket er: 1 bh doneres + 1 ny købes = 100 kr rabat!

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at donere bh´er uden at købe nyt!

Røde Kors sender 8 gange årligt specielle sendinger afsted til mennesker, der ikke har de samme valg og muligheder med tøj, som du og jeg har. Til kvinder, som ellers aldrig ville have mulighed for at skaffe sig en bh. Den næste sending bliver forhåbentlig med en endnu større bunke bh´er end sidste år– skal vi sende dine med?


490 bh'er indsamlet i 2011Ingen kommentarer:

Send en kommentar