Sider

onsdag den 28. marts 2012

*knæk* III

Igår faldt jeg i igen-igen-igen...


Duplo. My love.

Normalt er de ikke til at opdrive i Danmark og som reglen skal man over på den anden side (tyske side) af grænsen for at finde dem. Hvilket er ensbetydende med at jeg som oftest tømmer den første og bedste benzintank for deres lager af Duplo, når vi kommer på den side af grænsen. Men min lokale Netto havde i går...(og jajaja...jeg skal derover igen idag. Klart. Klart!).

De minder egentlig meget om en Kinder-versionen, men det er noget med kiksen. Og hvis den er på køl, så bliver oplevelsen lige en tand bedre. Ord kan faktisk ikke helt beskrive det...

Martin er ved at brække sig over mig, og mener vist at jeg har et dårligt perverst forhold til netop Duplo. Det er ikke kvalitets-mælke-chokolade - det indrømmer jeg - men det er stadig det bedste. Ja - bedre end Bjørnsteds 80% mørk chokolade, som ellers har nedkæmpet min søde tand.

Og egentlig så tror jeg at jeg skal være glad for at de ikke findes i Danmark sådan på fast basis. Det vil være alt-alt-alt for farligt for mig. Alt-alt-alt for tungt for mig. Jeg vil nok også ha' rundet de 100 kilo under graviditeterne (120 - ærligt...).

Men de er her nu. Og skal nydes...mums...

1 kommentar: