Sider

fredag den 26. august 2011

Status...

Blev spurgt i går om hvordan det gik med flytningen...?!?

Øhm...

Jo. Altså. Jeg har fået password på arbejde og er faldet til.

Flytning?

Vi er i en grå zone. Vi har fået tømt loftsrum og pakkede i går køkken og børneværelse ned. Tror at vi får en nøgle til "det nye sted" i dag. Jeg skal ikke sige mere. Er panisk angst for at jinx'e det...shit...men nøglen er i Danmark. Det har jeg lige tjekket (efter den blev sendt fra Norge i går, og har været omkring Tyskland i nat...klart nok, ikk'?!).

Men der var sved og frustration i går. Det vil jeg ikke lægge skjul på. Købernes advokat kom lige pludselig med en masse advokat-bavl - og jeg må indrømme at jeg på et tidspunkt tænkte "det bliver sq aldrig til noget, det her...". Nu er jeg så optimist igen. For en stund. Tro på at de her mennesker rent faktisk gerne vil overtage på onsdag/torsdag. Lige indtil advokaten blander sig igen...


3 kommentarer: