Sider

onsdag den 18. maj 2011

Tested & Tried: Skål, Copenhagen!

I dag valgte jeg så at inddrage et medlem fra min mødregruppe i en slags test. Egentlig skulle vi bare ha' en kop kaffe (latte...hvilket vi også fik), men vi kom også i SuperBest og fik hentet øl. Sådan skal det bare være at gå i mødregruppe!


Carlsbergs nye øl, Copenhagen, til kvinder. Nu i Danmark, mens resten af verden må vente til næste år.

Noget med at kvinder også gerne vil ha' en design oplevelse når de skal drikke øl. Hmmm...så tænker jeg umiddelbart at det bare handler om at drikke nok øl, så kommer det med "designet" af sig selv...

Hvordan smager den så? Okay...ikke noget nyt og vildt. Den er ikke bitter, men lidt frisk i det. Lidt frisk - forstået på den måde, at den ikke sådan smager ret meget. Høvdingen vil hellere ha' en Corona, men jeg kan da godt lokkes til at drikke en kold Copenhagen mere en gang (eller flere) i løbet af sommeren...

2 kommentarer:

  1. Microblog reklame, det holder ikke :/

    SvarSlet
  2. Hahaha...hvis det bare var så vel, at jeg fik penge for at drikke øl eller fik den gratis. Men jeg slap sq selv 13kr(+pant) i SuperBest.
    Jeg har smagt den, har skrevet et indlæg om det - så er den vist ikke længere. Min mening. Ikke en reklame. Tro mig - hvis den smagte af lort, vil jeg skrive det (- og derfor drikker jeg ikke dark øl...advr!)

    SvarSlet