Sider

tirsdag den 31. maj 2011

Bortgives

Vi skal ha' ryddet op. JEG skal ha' ryddet op. Det er nemlig mig, som er rodehovedet herhjemme. Det er så også mig, som har flest ting. Bøger, tøj, cd'er, blade, etc. You name it...

Så jeg er så småt gået i gang. Og egentlig burde jeg være startet for 100 år siden og ha' haft en biks med ting (og kage!!) ved loppemarkedet i lørdags i Willemoesgade (hvor jeg i øvrigt intet købte...nok mest fordi at jeg blev mandsopdækket af Høvdingen...).

Nåh. Men det bringer mig frem til følgende ide og koncept. Jeg har nemlig nogle ting, som jeg aldrig har brugt - og som jeg ikke rigtig kan se mig selv smide ud...og derfor gerne vil give muligheden for at andre kan få.

Vi starter med noget simpelt. En bog...på engelsk...aldrig læst...vistnok godt anmeldt (- begrundelse for købet). Vil du ha' den?


Reglerne er...øhm...smid en kommentar eller en mail...og jeg gider ikke betale porto...det er selvhenter...med mindre du bor/arbejder indenfor relativ gåafstand med barnevogn (??? - jeg ved ikke selv hvad der er relativt...)...

6 kommentarer:

  1. Uha... den har jeg også gerne villet læse. Men det går altså ikke, at jeg får den, for har klart samme problem som dig. Har alt, alt for mange bøger, der endnu ikke er læst. Overvejer seriøst at smide dem allesammen ud og købe en Kindle, men det bliver jo nok ikke til noget...

    Lotte R:-)

    SvarSlet
  2. Egentlig gad jeg godt læse den, men jeg har en milliard bøger så indtil jeg får ryddet ud i mine egne så må jeg vist springe over.

    Måske vi kan bytte nogle? ;-)

    SvarSlet