Sider

søndag den 6. marts 2011

Kultur

Først var det fastelavn i fredags. Christian drog afsted i sit fastelavnskostume (og Martin grønne briller og jeg blåt hår...man må jo bakke op om det med udklædning). Hans store orange fødder var et hit, og han affandt sig med at være pingvin alene pga. komplimenterne om fødderne.

Jeg havde faktisk et back-up kostume. Som Frederikke lidt lånte...


Og så blev det weekend!! Og inden jeg lige fortæller lidt om denne her weekend, så vil jeg gerne advare om at kulturniveauet måske er en anelse højt...(i hvert fald forstår jeg ikke selv det hele...men sådan er der så meget).

Lørdag tog vi til Charlottenborg. Og hørte traktorkoncert. 12 gamle traktorer gav en koncert...!!! (????). I den forstand at de startede motoren og slukkede den, og startede og slukkede, og startede og slukkede, og...


...og der var ret mange mennesker. Hvad de fik ud af det - og hvorfor de kom, det undres jeg stadig over. Vi var der for traktorernes skyld - og Christian var glad.

Efter traktorkoncerten gik vi i Cinemateket og så film. Det er altså stadig et hit og kan kun anbefales. Og Christian er blevet bio-vant, så han sidder pænt og venter - og siger "Mere!!" når det slutter.

Her søndag har vi været i Det Lille Teater og se Da Madsens hus blæste væk. Topgo' underholdning, hvor børnene måtte råbe med i teksten ("hurraaaahh") og Christian stod op en del af forestillingen, så grebet blev han og pegede på alle detaljerne. Børneteater er faktisk ret fedt!!!

- og hermed sluttede kulturweekenden!

Og den dér koncerter...I still don't get it. Så kan vist slet ikke anmelde den...

1 kommentar:

  1. Ej kom nu Lotte, kan du ik bare sige om du kunne kende melodierne de lavede eller var det selvkomponerede? ;-)

    SvarSlet