Sider

lørdag den 31. juli 2010

Sleeping my day away

Niks - ingen baby...Men tilgengæld en Christian, som faldt i søvn i christiania cyklen efter en strøgtur. Vi var faktisk på vej hjem for at spise frokost med ham og derefter middagslur, men han synes at cykelstien bumlede så rart og tog sig en på øjet.

Så han kom ned at ligge i bunden af cyklen - og vi fik en frokost på Dag H...


Og mht. baby...vil lige sige at jeg ikke kan sidde ned og skrive dette indlæg. Så måske der snart sker noget...Er altså ved at være lidt spændt på om det er dreng eller pige (- bortset fra at vi har stadig ikke fundet noget rigtig, rigtig godt at vædde om...).

fredag den 30. juli 2010

Termin...

Jeps - i dag - d. 30. juli - er der termin. Jeg havde faktisk ikke regnet med at skulle sidde her MED MAVE PÅ...

Synes ligesom at det bliver ret meget hypet at man som flergangsfødende nok føder før tid. Ha...ha...ha...

Sidste gang gik jeg 9 dage over, så hvor mange dage mon det bliver denne her gang?

Niks - jeg er ikke bitter. Det er også lidt underligt. For jeg prøver at suge alt ud af de øjeblikke, som jeg har med Christian...og prøver at mærke efter. Men maven sparker bare - og giver nogle plukveer.
Jeg har dog en fornemmelse af, at det dels godt kan blive et søndagsbarn igen og dels at det godt kan hedde d. 2. august (- jeg ved ikke hvorfor den dato er poppet ind i mit hoved...). Men så bliver det altså søndag eller mandag. Tror jeg.

Martin tager afsted til Sverige på onsdag d. 4. august. Så kommer min mor og hjælper med Christian. Martin kører i bil til Marstrand - og det skulle tage en 3-3½ time at køre hjem derfra (- vi taler om en by nord for Göteborg...så hvis nogle har været in the area og kender til noget seriøst langsomt vejarbejde, så sig lige til...ikk'??!!).
Han siger at han godt kan nå hjem. Jeg har tænkt meget - som i MEGET - over det, og hvis han siger det, så håber jeg det passer. Og så er den ikke længere...Det er nemlig ikke mig, som skal afsted - og derfor kan jeg ikke bruge mere energi på det.
Om jeg kan føde alene??!! Hmm...det er ikke planlagt, men hvis nu alt omkring mig fejler, så har jeg da tænkt det scenarie igennem - og jah, det tror jeg faktisk godt at jeg kan. Men - come on - skal vi ikke aftale at jeg føder inden d. 4. (- hvem man så end aftaler det med herude i Blogland...)

torsdag den 29. juli 2010

Ventetid

Mig: Høvding - gider du ikke lige hjælpe mig ind på sengen...??
Martin fumler med en pose M&Ms og der begynder at trille et par stykker faretruende tæt på kanten af sofabordet. Han vælger at dedikere sin tid og opmærksomhed til at redde dem...
Mig: NU!!!

Jeg er begyndt at få "anfald" af seriøse plukveer hver aften, som sender mig så småt til tælling. Men det går i sig selv inden midnat - og det lader til at være helt og aldeles normalt som flergangsfødende. Fra de beretninger, som jeg får fra de andre på mit hold fra Apa, er det nærmest standard og noget som står på i en uges tid inden selve fødslen...

...så jeg venter...og vi venter...og i mens begynder min krop så småt at forberede sig. Mit bækken er i hvert fald ved at blive godt blødt og jeg kan ikke rigtig sidde i sofaen mere (deraf det lettere hysteriske anfald gengivet ovenfor...). At løfte Christian er heller ikke min stærke side mere. Både fordi at han vejer små 16 kg og derfor er (relativ) tung, men også fordi at jeg får sådan nogle underlige muskelkramper i lysken, som nærmest betyder at det ene ben forsvinder under mig (- og undskyld, Illum, at jeg lagde min vægt på et sokkestativ forleden da det ene ben forsvandt under mig - og undskyld, at jeg nu vejer så meget at stativet ikke helt kunne bære mig...undskyld...det var ikke meningen at ødelægge noget...).

Dog tog vi på Jensens Bøfhus ved Trianglen forleden og spiste aftensmad. Det var et hit - og kan godt anbefales til børnefamilier (husk at der er et helt OK legerum i kælderen). Maden kommer hurtigt og børn er velkomne. Fedt. Og Christian havde en fest med at spise frikadeller, knas-knas fra salatbaren og gå amok i softicen!! - og vinke til folk på Trianglen, som vi havde udsigt til fra vores plads...

Og igen i går eftermiddags fik vi is...mest fordi at jeg tiggede og insisterede på en belønning for at kunne gå med op til vuggestuen og hente Christian...og den var go'...

mandag den 26. juli 2010

Sejlerbums

Christian har indviet sin redningsvest, som var en af hans dåbsgaver. Og den blev indviet uden kamp...dvs. han fandt sig pænt i at få den på. Uden kamp eller sure bemærkninger.

Og så hans elskede scooter...og afsted på Skovshoved Havn...


Ellers har vi været til jordemor. Seneste skøn på baby er 3900g og hovedet har sat sig fast...så vi venter...og har en ny tid 6. august (- det er så efter at Martin er smuttet til Marstrand...). Alt var ellers fint!!!

onsdag den 21. juli 2010

Tryllerier

Vi blev jo fotograferet af Cirkusprinsessen og jeg har ikke rigtig haft tid til at vise jer lidt mere end mig selv med løftet ben (som en hund der tisser...dog ikke på min egen søn).
Men her er et par billede mere fra den søndag...
Og ellers venter vi stadig på baby. Christian er tilbage i vuggestuen, lejligheden bliver holdt ren og minimalistisk (kom nu, køber!!!) og vi sveder.
Jeg må indrømme at det er værst om natten. Der er bare ingen luft - og jeg flytter lidt rundt på mig selv i lejligheden efter et køligt sted at sove. Det er godt nok varmt (men det er jo min egen skyld - det var nemlig min fødselsdag i går - så derfor ingen regn eller skyer...). Hvis jeg går over tid - ligesom med Christian - så ender jeg nok med at sove ude på fliserne ude på badeværelset...

mandag den 19. juli 2010

Til salg...

Så har vi sat vores lejlighed til salg. Kom og køb den!!

Og så bliver det spændende hvad vi finder på når den er solgt...Vi er selv ret spændte.
Måske vi flytter til Jylland og alle arbejder i Legoland. Måske vi flytter til Frankrig og åbner et bed&breakfast. Måske Virum. Måske Amager.

Who knows...

fredag den 16. juli 2010

Hør efter...

Nogle gange - såsom når man er i Danmarks Akvarium - så er det virkelig utroligt hvad ens far kan fortælle af gode historier om fladfisk, som skifter farve efter havbunden...

Er det virkelig sandt, far???


tirsdag den 13. juli 2010

Catching up

Åhhh...så var her stille i nogle dage, hva'??!! Men - stadig ingen baby...

Så hvad har vi lavet - andet end at være ved at smelte væk. Må jeg godt lige sige, at nok er varmen slem normalt, men at være gravid i denne her varmen er altså slemmere end slem. Nøøøj - man skal ønske sig vinterbørn, skal man...!!!

Men...let's catch up...

Jordemor. Vi har nemlig været til jordemor, hvor alt var så normalt at det næsten var kedeligt. Hun skønnede baby-krudtugle til at være 3700-3800 g., så der er en pæn chance for at nå over de 4000g. Og en hjertelyd på 145 - så det kan vist både være en dreng og en pige.
Jeg ved ikke helt med de dér 4000g, men jeg er ikke i tvivl om en lang baby igen (Christian var 58 cm lang). Det føles som at jeg nogle gange får et spark i ryggen.

Kanalrundfart. Vi holder ferie med Christian, og har ham derfor ude af vuggestuen. Så vi har taget en tur med kanalrundfarten. Lige da vi kom ud af Nyhavn ramte vinden ham, og han begyndte at pive. Shit - så er 1 time altså bare laaaang tid. Men heldigvis kom han ned igen og nød turen...og kunne sådan set godt ha' erstattet guiden visse steder. Han havde i hvert fald mere at sige end hende...


Fotografering. Vi er blevet foreviget igen af Cirkusprinsessen. Jeg elsker hendes "look" i sort/hvid - og så har jeg så stor respekt for en så dygtig amatørfotograf, som i real life er en cool bibliotekar med grøn neglelak på fødderne...!!

mandag den 5. juli 2010

Morgen motion

Et fast ritual hver morgen på Ærø er at kaste sten i vandet. Og jeg føler mig en anelse som Tiger Woods' far når jeg står og skiftevis giver Christian en sten i højre og venstre hånd. Måske han en dag kunne blive verdens bedste back og spille herrehåndbold i enten Barcelona eller Kiel eller...

Men - uanset venstre eller højre hånd - han synes at det er skægt at kaste sten i vandet!!!