Sider

fredag den 12. februar 2010

Fastelavn

Så blev det endelig, endelig, endelig fastelavn. Og dermed skulle Christian "dresses up" til en fastelavnstur i vuggestuen.
Uhhh...en anelse præstationsangst. Vi bor jo i 2100Ø med alle de yummie mommies. Og inde i ens hoved forestiller man sig, hvordan alle de her (øko)mødre sidder derhjemme bøjet over symaskinen og skabe en création uden lige - og som helt sikkert ikke er BR værdigt.

Men her i huset ligger vi ikke under for den slags forestillinger, og derfor gik vi i BR. Der var udvalget for dragter i str. 92 faktisk ret lille (- og vi var altså i den dér flagship store inde på Strøget), så det endte med Tigerdyret fra Peter Plus.

Og her er et billed af Tigerdyret Himself...


Han står med en vaskesvupper i hånden. Don't know why, men den er han altså ret glad for at slæbe rundt på (- den kom dog ikke med i vuggestuen!!!).

Ansigtsmalingen holdte cirka turen derop og så var næsen ligesom væk og stille og roligt røg resten vist også af i løbet af dagen.
Da vi hentede ham kl. 15 var det stadig i ført tigerdragten og højt humør. Pædagogerne (som i øvrigt også var udklædt - cowboy, doktor, mariehøne og mus) grinede af ham, og sagde at de altså havde taget den af ham, da han skulle sove til middag. Men ellers havde han løbet rundt og snakket og leget i tigerdragten hele dagen!!! Fedt!!!
Og jah - der var lidt utilfredshed da den skulle af her til aften...men den kommer på igen i morgen.

OG - lad os lige nævne at det med BR var helt i skabet (og altså ikke skoven). Andreas, som har garderobe ved siden af Christian, var også tigerdyr (dog en anden création, men også Disney i nakken). Der var en Pippi, en mariehøne, en Byggemand Bob, en fodboldspiller, etc.
Der var altså også en mor, som havde lavet en hjemmelavet création, som hendes søn så pure nægtede at tage på - og altså ikke havde været i hele dagen. Det husker vi lige til næste år. Det holder altså ikke med det hjemmedesign!!! Thank God...

PS: en anden fordel ved fastelavn er altså at det er helt, helt legalt at æde fastelavnsboller!!

4 kommentarer:

 1. Aj, hvor er han altså bare det sødeste tigerdyr. Ever. :)

  SvarSlet
 2. Hvor skægt med de yummi mommies...fastelavn har jeg også (med lidt skam) overladt til BR, hvorimod min kreative søsters børn enten er 'et hoved på et fad' eller en MACbook. Synes dit Tigerdyr ser både god og sød ud.

  SvarSlet
 3. Eih, hvor er han sød. Og købte fastelavnskostumer holder da hele vejen!!!

  Øglens vugger holder fastelavn på mandag, og selv om jeg på det tidspunkt igen er medlem af Østerbros mødreskab, så har jeg finkæmmet BR kataloger, amerikanske hjemmesider og andet godt for at finde noget fastelavnstøj, som jeg ikke selv behøver at lave. Er dog ikke endt med nogen af delene - fandt noget i gemmerne (købt, ikke hjemmelavet), som hun skal være.

  Ang. fastelavnsbollerne, så har jeg kun spist en enkelt ind til videre. Men jeg planlægger at tage revanche. Big time!

  SvarSlet
 4. BR holder - og det var med lettelsens suk at jeg så hvor mange andre forældre, som deler den holdning.
  Og på Christians stue er der en dreng, OE, hvis mor fint havde syet et kostume til ham - og han ville bare ikke ha' det på. Var slet ikke i nærheden af det hele dagen. Hmm...synd for hende (helt klart), men altså også lidt sjovt...

  SvarSlet