Sider

mandag den 24. august 2009

Back in business

Så er hverdagen indtrådt i Classensgade. Mor går på arbejde, og far går hjemme med Christian.

Det var en lidt mærkelig dag i fredags. Første arbejdsdag for mor og far var i Kiel at sejle Marblehead. Så mormor fik pasningsvagten. Og det gik fint - både for Christian og for mormor.

Men det var underligt at cykle på arbejde i fredags. Det var ligesom rart med røde lys for så var barslen forlænget med 30 sekunder.
Og dagen på arbejde gik med at få installeret alle mulige programmer og få adgang til alle de mulige programmer. Så gik der tid med det...

Så nu skal vi ha' en hverdag til at hænge sammen. Følg med på hvordan det kommer til at gå...hmm...spændende!!!!

Det er lidt mærkeligt at skulle i arbejdstøjet hver morgen. Det mest mærkelig er dog, at det virker som om, at mors fødder er blevet et ½ nummer større af at have været gravid. Det sker rent faktisk for nogle...og den er vist god nok. Slut med størrelse 39½ og velkommen til størrelse 40. Kan man egentlig blive platfoddet af at være på barsel??

onsdag den 19. august 2009

The Finale Countdown

Så er det ved at være. Så er det ved at være slut.

Mor skal tilbage på arbejde igen på fredag. Fredag d. 21. august. Sjovt nok en dag, hvor resten af regnskabsgruppen holder fri eller ferie, men så er der vel ingen til at forstyrre hende...

Hvordan det føles??

Det føles egentlig sådan okay. Det mest ærgelig ved situationen er, at vi ikke har en vuggestueplads til Christian. Han er klar til at tilbringe dagen sammen med sin egen slags - og det er pisseærgeligt, at vi - og Københavns kommune - ikke kan tilbyde ham det bedste. Æv!!

Afsted på arbejde...med cykelhjelm på hovedet (man vel blevet forældre, ikk'??!!)

PS: I skal ikke snydes for den ægte version af The Finale Countdown - man er vel barn af 80'erne...og snyd ikke jer selv for at beundre håret hos drengene!!!

mandag den 17. august 2009

These shoes are made for walking...

...and that's just what they'll do.


Christian er ved at begynde at lære at gå. Sådan helt seriøst. Han rejser sig op af mor og far i tide og utide for at gå lidt med os, som støtte. Og hvis vi tager ham i hænderne og går foran - jaah - så trisser han med. På sine vaklende babyben. Det er smukt og rørende. Tænk at han en dag skal gå sine egne veje her i livet...
Faktisk begyndte han så småt på det der med at gå, mens vi var på Ærø. Så derfor har mor investeret i det første par sko. Et par klassiske Nike med velcro. Hvor street er det lige...??!!
Og stor dreng - store fødder. Vi er startet i en størrelse 23½.

tirsdag den 11. august 2009

Me follow you anywhere

Far tog direkte fra Skagen til England for at sejle Fastnet.

Det er ikke sådan noget med at lulle rundt i en lille båd, og komme i land hver dag og få tørt tøj på og varm mad. Næh...det er havsejlads mellem England og Irland.
Groft sagt går det ud på at starte i Sydengland og dernæst til Irland, rundt om en sten og hjem igen. Groft sagt.

Det er en lang sejlads på 600 sømil, hvilket svarer til sådan cirka 1.111 km, og finder kun sted hvert 2. år, så det er med at holde sig til. Far er afsted med en irsk båd, som hedder Whisper og som han har sejlet på et par gange før.
Det starter ved Cowes i Sydengland og så går det ellers mod Irland, hvor man skal runde Fastnet Rock og dernæst retur igen. Far tog afsted med Whisper søndag kl. 12 og han regner med at være retur ved Cowes igen torsdag morgen (- og hjemme i 2100Ø torsdag aften!!).

Men - det cool er, at selvom at han er på hav og der måske ikke liiiiige er mobildækning, så kan vi alligevel godt holde øje med ham. Der er nemlig tracker på.
Så lige her tirsdag morgen er han på vej mod Irland. Han er den lille røde klat med en sort linie efter sig. Smart ikk'???


...og der er vist kok med, så de får nok også lidt varm mad i ny og næh...Så med mindre at det blæser helt vildt (hvilket vejrudsigten siger at det ikke gør), så har vi ikke ondt af ham. Han har det sikkert rigtig godt og synes at det er fedt!!!

søndag den 9. august 2009

Slut, prut, hjemad

Så er det ved at være slut med "ferie" i denne omgang. Mor og Christian har nu været på Ærø igen - og det er nok sidste gang inden at barslen er forbi.

Så nu pakker vi sammen. Sommertøjet bliver smidt ned i taskerne igen. Det er slut med at sove til formiddag hhv. under rødbøgen (Christian) og i hængesofaen (mor). Det er slut med at co-sleep i dobbeltsengen (- og til dem, som nu vil sende Jesper Juul efter mor mht co-sleeping - så er det altså ikke sket så mange gange, at det ligefrem er en vane for os!!!). Det er slut med at læse avis om eftermiddagen i en dvask sommersol. Det er slut med at råbe efter hunde og måger på græsplænen (Christian). Det er slut med at kigge langt efter både, som man alligevel ikke har råd til (mor).

Det er i det hele taget bare slut. Vi må hjem til Østerbro.


lørdag den 8. august 2009

Frida und Familie

Nej - bare rolig. Dette bliver ikke et indlæg på tysk...

Vi har haft besøg af Fridas familie fra Tyskland. Dvs. Regina og 4 hunde (alle bobtails). Det har været superhyggeligt og helt vildt sjovt. De 4 hunde er Fridas 2 søskende, søster Annabel og bror Andrew, Fridas mor Sally og til sidst en halv-storesøster, Curly, som har samme far som Frida & Co. Og de ligner alle sammen hinanden...

Hundene har aldrig set vandet (altså hav) før, så de forstod ikke helt det dér med at der var salt i, og trissede hen i kanten og prøvesmagte. Kunne altså ikke forstå det...hmm...
Der udover har det været sjovt at se Fridas reaktion. Hun bliver så glad - altså virkelig GLAD - når hun ser Regina. Der er ingen tvivl i Fridas hjerte om, at Regina også er en mor for hende.

De 3 søskende har også et hieraki, som vi faktisk så allerede da vi hentede Frida i august 2007. Annabel er den frække, Frida mellembarnet og Andrew lillebroderen, som ligger under for de 2 søstre. Ham kan de altid tæve, hvis der er noget...og det gør de så også.

Der var dog lige nogle gange, hvor Frida synes at det var lige i overkanten at Annabel var fræk på hendes græsplæne og derfor skulle de lige sætte totterne på hinanden. Det lyder voldsomt - en masse grrr og vuf - men det er bare søskende kærlighed.

Der kan siges meget om de her hunde. Og de fleste ryster på hovedet af os, når de hører at vi kører til Sydtyskland (800km) for at holde hundefødselsdag. Men - det er ganske enkelte det eneste, som vi kan gøre!! Frida er nemlig ikke den eneste, som har tysk familie...


onsdag den 5. august 2009

Mariehønen Evigglad

Det ganske land er blevet invaderet af mariehøns - og Evigglad har vist ikke kun taget sine søstre med, men også kusiner, grandkusiner og grand-grand-kusiner.
De er mange, og de er mange steder. Til store glæde for Christian.

Der er vist ikke bedre træning til at udvikle finmotorik end at skulle klappe en mariehøne med sin pegefinger. I hvert fald er Christian helt stiv i blikket og hele ansigtet er fastlåst i et udtryk af koncentration mens han prøver at klappe den mariehøne, som kravler på ham (- teknisk set kan der nok stilles spørgsmåltegn ved om han vil klappe, nusse eller kvase...).

Som slutbemærkning skal altså lige siges, at i langt, langt, langt de fleste tilfælde overlever mariehønen - og så kan hun flyve op til vor herre og bede om godt vejr - og vind i Skagen, tak!

tirsdag den 4. august 2009

Go, go, go...

I skal lige ha' denne her med. Farmand ligger nr. 3 i Skagen her tirsdag morgen.

Vi har aftalt, at mor pakker Christian ind i bilen og kører til Skagen, hvis Gold Cup vinder 2009 er Farmand.

Per Heegaard er allerede i Skagen og - se lige en koncentration...!!!
mandag den 3. august 2009

Hva' er kunst??

Jah - hva' er kunst egentlig for en størrelse? Og hvad definerer hvad god kunst er? Eller hvem definerer hvad god kunst er?

Vi har været på Louisiana med vores lille vidunder. Han var glad. Han var i hopla. Han snakkede og han kravlede.
Han kravlede især på deres græsplæne ude foran cafeen, og der står jo nogle fine, fine - og sikkert også hundedyre - skulpturer. Der er fine små skilte foran dem, hvorpå der står at de ikke må røres.

Men - måske skal kunst i virkeligheden føles for at kunne opleve det rigtigt. Det synes Christian vist.
I hvert fald befandt han sig lige pludselig under en skulptur af Alexander Calder. Og den skulptur skulle altså krammes, røres og måske den også fik et par enkelte kys.

Men han tabte hurtigt interessen for diverse Calder skulpturer og gav sig til at pille mariehøns midt på græsplænen. Og så skete dette her...


En turist begyndte at tage billeder af vores lille lækre søn, som sad der midt på plænen og bare var sig selv. Se - det er kunst!!!!

søndag den 2. august 2009

We are family...

...og dog!!

Eller - vi var i hvert fald nogle dage, og så drog far afsted til Skagen. Og Skagen ligger så langt væk at det er en heldags rejse at komme dertil. Så nu er han i Skagen og sejle Gold Cup i drage.

Hva' vi andre så laver i mellemtiden er en helt anden historie...den tager vi en anden gang.

Men - vi nåede altså næsten at ha' en hel uge sammen. Det er lige nok til at vi kan finde hinanden igen som familie og få vasket al tøjet. Det er rigtig rart og det var derfor med en dejlig fornemmelse i maven, at vi kunne sende far afsted igen. Han kommer nemlig også hjem igen - og det er rigtig rart.
Sådan er det at være familie!!

Christian er nu fyldt 10 måneder. Tiden går stærkt - og drengen vokser med. Han er nok lige et sted mellem 13 og 14 kg, og er godt på vej ind i str. 92. Noget tøj er 92 og noget er (stadig) 86.
Den dreng er helt klart i str. 2 år (dvs. 92) når han selv fylder 1 år.

Dagen blev fejret med en tur i Ikea. Det er jo et sikkert hit, og især når en del mennesker stadig har sommerferie. Der var mange mennesker, og derfor mange mennesker, som Christian kunne kigge på. Fedt!
Vi fik købt lidt af hvert - og fandt en legetunnel, da vi gik og kiggede nede på reolerne. Der stod godt nok "+18m" på, men vi hev den med og tænkte at den kunne vi altid bruge i efteråret.
Vel hjemme igen (- iøvrigt efter at han også blev introduceret til Ikea kødboller...mums!) kravlede han som det mest naturlige i verden igennem tunnel uden betænkningstid.


Godkendt!!! Og hvorfor skal man dog også lade sig styre af "alders-vejledninger"??!!