Sider

torsdag den 1. oktober 2009

Christian, 1år

Så er vores lille lækre unge fyldt et år.


Det er helt vildt at der er gået et helt år siden han kom til verden på fødestue 12 på Rigshospitalet. Det er har været et fantastisk år og der er sket meget. Både med Christian - og med os, som forældre.

Vi holdt åbent hus i søndags og havde besøg af familie og venner (- alle de venner, som vi kunne klemme ind i vores lejlighed...), og det var rigtig hyggeligt. Tak for gaverne og tak for at gøre dagen god.

På selve dagen (mandag) var vi i zoologisk have og vise dyr frem for Christian. Vi ventede dog så længe på flodhestene, at han faldt i søvn bagefter, så vi skippede elefanter og isbjørnene i denne omgang.
Men da vi endelig fandt flodhestene (i det meget grumsede vand), så var der andre børn tilstede - og så kan flodhest være flodhest i Christians verden. Børn - se det er der noget ved. Så det var lidt svært at få et billede af Christian med en flodhest i baggrund...


Efter zoologisk have tog vi i Magasin, hvor Christian på 4. sal i legetøjsafdelingen fik lov til at pege på 1 ting, som han så måtte få. Lidt svær øvelse at foretage med ham eftersom armene fægter rundt og han peger på praktisk talt alle ting.
Men vi endte på en puttekasse i håbet om, at han en dag (bare en-eller-anden dag...) vil sætte sig ned og stille og roligt koncentere sig om at putte ting i kassen.

Og siden fødselsdagen har den næsten bare stået på lægebesøg. Vi har været til kontrol på Rigshospitalet hos børnelæge Skovby, som synes at vores søn var helt og aldeles normal. Og derefter ikke vil se os igen.
Han er en fantastisk børnelæge, som meddelte os, at han arbejder med syge børn og der er intet i vejen med vores søn, så det var ikke længere hans bord...Sådan!

Christian vejer 13,7 kg og er nu 84 cm lang. Han har nok været oppe og veje lidt mere, men han er begyndt at gå. Og gå. Og gå. Og bruger nok så meget energi og så mange kalorier, at der tabt lidt på vægten.

Vi har også været til vaccination, og sædvanen tro så tog Christian det i stiv arm og var kun lige pjevs mens han blev stukket - og efter 30 sekunder på armen var det glemt.

Men det er vist fedt nok at være 1 år...

6 kommentarer:

 1. TILLYKKE! Med jeres dejlige lille (store...) dreng og hel jeres nye liv. Et år! Så fantastisk!

  SvarSlet
 2. Stort TILLYKKE med dagen til fødselsdagsdrengen.
  Og HURRAAA!!!

  SvarSlet
 3. Takker!!! Og jeg begriber ikke hvordan 1 år kan gå så hurtigt. Der er virkelig bare kommet et andet tempo i livet...

  SvarSlet