Sider

søndag den 15. marts 2009

Hej lille skat. Hvor er du fin...

Utroligt - men det er faktisk et års tid siden, at vi første gang så Christian.
På en helt almindelig onsdag så vi ham på en skærm på Rigshospitalet med en klump i halsen. Fik fine sort/hvid billeder med hjem, som vi synes var helt unikke (hvilket de også var - og er) og at det hele stadig var lidt mærkeligt...
Det er også underligt at tænke tilbage på, at han dengang blev målt til 6,7 cm - og kun var en lille bule på mors mave (bulen sidder der iøvrigt stadig...hmm...mon de graviditetskilo ryger på et tidspunkt...).

I dag er Christian så vokset til at være 78 cm lang og vejer 9,7 kg. Læge-Eva synes, at han er meget stor og Sundheds-Lene synes, at han er den mest laid back baby på hele Østerbro.
Vi fik 5 mdr. vaccination i mandags, og det gik ret godt. Christian pev lidt over at blive stukket, men han glemte alt om det da far tog ham op - og så var det ligesom overstået. Short - and almost sweet...

Tirsdag fik vi besøg af Sundheds-Lene, som trillede lidt rundt med Christian og sad med ham i favnen. Det generede ham ikke det mindste, at sidde hos hende, for hendes vægt har nemlig sådan en fiks sort kugle, som er fantastisk at lege med. Og derudover så kan det bare ikke hidse ham op, at sidde hos søde mennesker. Så han er rimelig afslappet...og han begynder nok snart at kunne trille rundt af sig selv.
Men - 78 lang og 9,7 tung. Han er en stor baby!! - og som sidebemærkning kan så også lige siges, at vi har pakket str. 74 ned og rykket ind i str. 80.

Ellers er vi startet på nyt rytmikhold, og det er lige så sjovt og hyggeligt som det forrige (- der er også 3 andre babyer fra det forrige hold, som er rykket med op, så der er kendte ansigter). Christian er blevet rigtig hardcore rytmik-baby, og kan nu uden de mindste problemer klare en hel time (i starten gik han jo kold efter en halv time). Og vi andre får lært lidt flere sange, som sidder fast på hjernen resten af tirsdagen.

Desuden har vi været i babybio og set "Mænd der hader kvinder". Trolden faldt i søvn efter en halv time (- han har jo heller ikke læst bøgerne, så ved ikke hvor spændende det bliver...) og lå og sov i sin voksipose midt i det hele i en times tid. Nemt...
Han vågnede dog op til sidst og synes at det var superspændende at følge med på lærredet, hvor det begyndte at blive lidt voldeligt. Puha - skal man så holde sin baby for øjnene...Nåh - der har ikke været dårlige drømme siden.

Sidst - men ikke mindst - og nok mest vidunderligt: han er begyndt at sove igennem!!
Det er efterhånden lykkedes os, at få så meget mos, grød og mælk i ham i løbet af dagen, at han sover fint fra kl. 23 til kl. 7.
Det er fantastisk ikke at skulle stå på koldt køkkengulv i bare tæer kl. 3:37 og lune mælk. Det er fantastisk ikke at skulle falde over Frida kl. 3:37. Og det er mest fantastisk at få 7-8 timer straight ind på søvn-kontoen. Fantastisk!!!

2 kommentarer: